Kwaliteit vloeren tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Bestel online uw houten vloeren, pvc vloeren en laminaat bij Creon Vloeren

Plinten

Kwaliteit vloeren Scherpe prijzen Slechts 5% aanbetaling

Voor een mooie afwerking van uw vloer heeft u plinten nodig. Plinten zijn er in allerlei variatie's. Welke bij u past, hangt af van uw vloer. Wij hebben een ruime keus en adviseren u graag als u vragen heeft over de plinten die wij aanbieden.

Soorten plinten

Plakplinten

Plakplinten zijn platte plinten die op laminaatvloeren worden aangebracht. Ze zijn heel eenvoudig te plaatsen, doordat er geen lijm aan te pas komt. De achterkant is voorzien van een dubbelzijdige plakstrip. Ze zijn opgebouwd uit hout, sommige zijn voorzien van een gekleurd laagje folie. Een plakplint heeft een lengte van 240 centimeter.

Overzet- en systeemplinten

Overzet- en Systeemplinten zijn holle plinten. Achter deze plinten kunnen eventueel draden of kabels worden verstopt. De plinten bestaan uit een houten achterlat met daar overheen een folie. De lat kan met lijm of met een kit aan de muur worden bevestigd.

MDF plinten

MDF plinten zijn opgebouwd uit materiaal dat voornamelijk uit houtvezels en hars bestaat. Ze zijn een mooie, stijlvolle afwerking van uw vloer. MDF plinten zijn in basis wit en redelijk vuil- en krasgevoelig. Dit is gemakkelijk op te lossen met een beschermende lak, sommige soorten worden ook al aangeboden met een basis lak. De plinten hebben een lengte van 240 centimeter.