Kwaliteit vloeren tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Bestel online uw houten vloeren, pvc vloeren en laminaat bij Creon Vloeren

Onderhoud & Accessoires

Kwaliteit vloeren Scherpe prijzen Slechts 5% aanbetaling

Onderhoud

Uw vloer is een kostbaar bezit, het is daarom noodzaak dat deze lang meegaat. Door uw vloer goed te onderhouden, vergroot u de levensduur. Uiteraard kunt u niet voorkomen dat er slijtage plaatsvindt. Door het lopen op de vloer slijt de beschermlaag langzaam. Veel van onze vloeren kunnen na slijtage nog goed gerepareerd worden. Bij elke vloer gebeurt dit op een andere manier. 

Laminaat vloer

Voor uw laminaat vloer kunt u een laminaat (glans) reiniger gebruiken als deze dof is geworden. Het laat uw vloer weer stralen. Gebruik voor uw laminaat vloer geen ammonia, chloor of schuurmiddel. Het beste is om uw vloer met een speciale laminaatreiniger of alleen met water te reinigen. Zwarte strepen kunt u wegwerken met aceton, spiritus of wasbenzine.

Houten vloer

Vuil en zand moeten regelmatig verwijderd worden van een houten vloer, zodat deze geen beschadigingen kunnen veroorzaken. Dit doet u door de vloer te stofzuigen en te dweilen. Bij beschadigen kunt u de vloer schuren en opnieuw lakken. Hierdoor gaat uw vloer nog langer mee. Als uw vloer intensief gebruikt wordt, dan moet deze twee keer per jaar met onderhoudswas of – olie behandeld worden. Bij minder intensief gebruik, is één keer per jaar voldoende.

PVC vloeren

Het onderhoud van PVC vloeren is heel eenvoudig. Maakt de vloer regelmatig vrij van stof en vuil, door te stofzuigen en te dweilen. Gebruik een reinigingsproduct dat voor PVC vloeren geschikt is, zodat u het beste resultaat krijgt. Verder is het verstandig om droogloopmatten te plaatsen bij de voor- en achterdeur. Dit voorkomt dat er vuil naar binnen wordt gelopen.

Accessoires

Voor een goede afwerking van uw vloer heeft u een bepaalde accessoires nodig. Deze vindt u bij Creon-Vloeren. Of het nu gaat om een legset, onderhoudsmiddelen of viltjes, wij hebben het allemaal in ons assortiment.