Kwaliteit vloeren tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Bestel online uw houten vloeren, pvc vloeren en laminaat bij Creon Vloeren

Click Classic

De Click Classic houten vloer

De parketvloeren van het type Parket Click Classic kenmerken zich door de warme, natuurlijke kleuren die ontstaan door de pure materialen waaruit deze eiken vloer is opgebouwd. Dit geeft uw interieur een elegante en chique uitstraling. De parket vloer laat het natuurlijke karakter van het eikenhout zien. Het parket bestaat uit drie lagen voor de stabiliteit en is afgewerkt met een slijtvaste eiken toplaag van vier millimeter. Hierdoor wordt de schoonheid van het hout behouden.

De vloeren zijn oxidatief geolied, dit geeft vele voordelen: De vloer heeft de mogelijkheid om te ademen, watervlekken zijn gemakkelijk weg te poetsen en de vloer is isolerend, waardoor het warmte vasthoudt.

Deze vloer is voorzien van click technologie, waardoor deze houten vloer zwevend gelegd kan worden op een geschikte ondervloer. U hoeft deze vloer dus niet te verlijmen met uw ondervloer.

De planken van dit parket zijn 1860 mm lang, waardoor u deze houten vloer snel kunt leggen. De dikte van de toplaag is 4 mm. Bij een dikte van 4 mm is het mogelijk om na verloop van jaren de vloer opnieuw op te schuren en te voorzien van een nieuwe kleur. Dit doet u door na het schuren de houten vloer met een specifieke olie te behandelen.

De Click Classis lijn van Creon is een duurzame en kwalitatieve vloer en bevat de volgende specificaties:

  • Click verbinding, geschikt voor zwevende plaatsing
  • Beschikbaar in 4 verschillende uitvoeringen
  • Brede plank 189 mm
  • Totaal 15 mm dik, waarvan 4 mm eiken toplaag
  • Geschikt voor vloerverwarming