Kwaliteit vloeren tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Bestel online uw houten vloeren, pvc vloeren en laminaat bij Creon Vloeren

Houten vloeren

 

Een vloer is de basis van uw woning, daarom is het belangrijk dat deze met veel zorg wordt uitgezocht. De vloeren die wij aanbieden zijn van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Creon biedt een ruim assortiment aan houten vloeren. Bij ons vindt u dus altijd een vloer die aansluit bij uw interieur. Niet alleen de uitstraling is belangrijk, maar ook de eigenschappen moeten meegenomen worden in uw overweging. Creon adviseert u daarom graag bij het maken van uw keuze.

Houten vloeren kunnen op diverse manieren worden geplaatst. De meest eenvoudige manier is door de vloer zwevend te plaatsen op een ondervloer van Creon.

De planken van het parket kunnen worden gemaakt van verschillende soorten hout. Eikenhout is de meest toegepaste houtsoort. Eikenhout heeft een authentieke uitstraling en een lange levensduur. Naast eiken worden ook andere houtsoorten gebruikt voor houten vloeren zoals grenen, notenhout, essen, esdoorn, merbau en teak.

Eiken houten vloeren

De eikenhouten parketvloeren van Creon bestaan uit verschillende lengtes. De vloer bestaat uit kleine plankjes naast elkaar die samen één geheel vormen. De parketvloer kan zwevend gelegd worden.

Massief houten parket

Een massief houten parket bestaat uit massief houten planken. Deze is geschikt om zwevend gelegd te worden, waardoor de vloer er na jaren probleemloos kan worden uitgehaald: handig als u gaat verhuizen!  Een massief houten parket heeft een lange levensduur. U kunt de planken meerdere keren schuren en in de olie/lak zetten, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Visgraat parket

Visgraat parket kwam in de negentiende eeuw vooral voor in statige huizen, dit kwam door het prijskaartje dat eraan hing. Tegenwoordig is een visgraat vloer voor iedereen weggelegd. Ook bij dit parket worden twee lagen samengeperst; de onderlaag en de toplaag. De mogelijkheden zijn eindeloos; van verschillende legpatronen tot grote of kleine plankjes.

Onderhoud houten vloeren

Een houten vloer is hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden, hierdoor vraagt het weinig onderhoud. Vlekken en krassen zijn gemakkelijk bi j te werken met was of olie. Hierdoor is een houten vloer erg duurzaam. Als uw vloer slijtageplekken vertoont, is het tijd om uw vloer te behandelen. Een houten vloer hoeft niet geschuurd te worden voor een behandeling. U maakt de vloer schoon met een geschikt product, vervolgens kunt u de onderhoudswas of –olie aanbrengen. Op parket onderhoud vindt u meer tips voor het onderhouden van uw houten vloer.